Bæredygtige blomster der holder i 6 måneder

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Bæredygtige buketter der holder i 6 måneder

Det lyder for vildt! Jeg har netop bestilt vores første butik hos Livingflowers – og glæder mig til at skrive mere om udseende, holdbarhed osv. Følg med!

Køb din bæredygtige blomsterbuket >
(reklamelink)

Buketten:

Pakken blomsterne ankom i:

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).