Guide til valg af robotplæneklipper #9: Tilbehør, App, Smart o.l.

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Guide til valg af robotplæneklipper

Dette indlæg er en del af vores serie om “guide til valg af den rette robotplæneklipper”.

Læs “hovedindlægget”: Robotplæneklipper guide – 10 vigtigste parametre ved valg >

Guide #9: Tilbehør, App, Smart-funktioner o.l.

Efterhånden kan man få mange former for tilbehør til robotplæneklippere:

  • App-styring. Vi havde det på den gamle. Uha det var smart, at man kunne blære sig foran gæster…men man stiller altså ikke på klippetiden hver dag.
  • Tyverisikring. Nok relevant. Men hvis man vil stjæle en robot – så gør man det nok.
  • Vision kamera ex. for at undgå træer. Smart med dyrt. Du kan let selv undgå træer ved at køre afgrænsningskablet rundt om.
  • Justering af klippetid afhængig af græsvækst. Smart. Men vil du betale for det? Vi havde vores funktion slået til, men vores græsplæne vokser ikke lige godt alle steder ex. pga. skygge og sol. Så nogle gange sagde robotten, at den var færdig…men det var den ikke. Smart eller ikke?
  • Frostsikring. Eks. at den kun kører ud ved temperaturer over 5 grader. Det er nok en relevant feature, nu hvor der godt kan være morgenfrost i Danmark helt henne i maj måned.

Læs mere om robotplæneklippere

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).