Tip #7: Lettere rengøring i hjemmet

Hjemmesiden indeholder reklamelinks. Det betyder, at nogle af de eksterne links peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket. Tak til dig som handler via mine links – det giver mig en skilling og lyst til at dele mere uvildig viden med dig!

9 tips til mere kvalitetstid – uden at løbe stærkere

Dette indlæg er en del af vores tips til mere kvalitetstid – uden at løbe stærkere i hverdagen. Gå til hovedindlægget – for at få overblikket – 9 tips til mere kvalitetstid >

De 9 tips hænger sammen med vores online beregner af spildtiden i hjemmet >

Spildtid i rengøring af hjemmet

Her er vi omkring et meget individuelt emne. Nogle kan godt lide et minimalistisk hjem – andre kan lide en masse nips ting.

Og samtidigt er der meget forskellige krav til rengøringsniveau. For hvad er rent?

Derfor er dette tip rettet mod, at hvis du har for meget spildtid generelt – så kan der være noget at hente i rengøringen.

Metoder til lettere rengøring og mindre spildtid

  • Man kan jo altid starte med at spørge, om niveauet for rengøring er det rette – eller for højt? Kan man nøjes/acceptere et “lavere niveau”?
  • Derefter handler det meget om at holde orden i hjemmet. Hvis det roder, så er rengøring tidskrævende – og droppes måske. Læs eks. mere om metoden til orden under tip #5 >
  • Køb møbler der har “fødder”. Jo flere ting der er “lettet fra jorden” – jo lettere er rengøring også.
  • Rengøring kan være lettere med en batteridrevet støvsuger, så man ikke skal bøvle med ledninger
  • Og hvis et par af de mest anvendte lokaler (eks. alrum og stue) kan “passes” af en robotstøvsuger, så kan man spare endnu mere tid – se eksempler på robotstøvsugere hos Roboteksperten (reklamelink)
  • Og hvis hjemmet er indrettet til det, så kan en robot endda vaske gulvet – se eksempler på robotgulvvaskere hos Roboteksperten (reklamelink)
  • Slutteligt kan man jo købe sig til rengøringshjælp – men det koster jo så et andet sted i jagten på mere kvalitetstid med familien (pengene skal jo tjenes)

9 tips til mere kvalitetstid – uden at løbe stærkere

Læs mere om vores 9 tips til mere kvalitetstid >

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).