Kyllingefrikadeller – mums

I vores jagt på reduktion af forbruget af rødt kød, så er vi begyndt at benytte kylling i stedet for rødt kød. Vi er så heldige, at vi har Hopballe Mølle liggende inden for cykelafstand. Så vi køber ikke økologisk – men det er tæt på.

Kyllingefrikadeller er virkelig gode!

Den opskrift vi selv laver dem efter er:

Til 4 personer

  • 300 g hakket kylling
  • 2 skiver kalkunbacon
  • 3-4 spsk havregryn
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 2 æg
  • 1 løg
  • 1 spsk rasp
  • Lidt krydderi eks. timian
  • 2 spsk olie

Det hele røres sammen. Vi blender en del af det, for at eks. løgene ikke er lange stilke. Det gider børnene ikke.


 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *