Kyllingefrikadeller – mums

Hjemmesiden indeholder reklamelinks. Det betyder, at nogle af de eksterne links peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket. Tak til dig som handler via mine links – det giver mig en skilling og lyst til at dele mere uvildig viden med dig!

Kyllingefrikadeller – de er gode

I vores jagt på reduktion af forbruget af rødt kød, så er vi begyndt at benytte kylling i stedet for rødt kød. Vi er så heldige, at vi har Hopballe Mølle liggende inden for cykelafstand. Så vi køber ikke økologisk – men det er tæt på.

Kyllingefrikadeller er virkelig gode!

Den opskrift vi selv laver dem efter er:

Til 4 personer

  • 300 g hakket kylling
  • 2 skiver kalkunbacon
  • 3-4 spsk havregryn
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 2 æg
  • 1 løg
  • 1 spsk rasp
  • Lidt krydderi eks. timian
  • 2 spsk olie

Det hele røres sammen. Vi blender en del af det, for at eks. løgene ikke er lange stilke. Det gider børnene ikke.


 
 



Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).