Hvornår skal robotten på græs i foråret?

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Hvornår skal robotplæneklipperen på græs efter vinteren?

Det er et spørgsmål, som vist optager mange robotejere i denne tid. I går gik jeg rundt i haven (28. feb). Og jeg kunne høre en nabos robot! Det var tidligt…

Græsset skal først i gang

Hovedreglen er, at græsset først skal i gang med væksten. Og faktisk bør man lige lade græsset få lidt fat. Enten ved at vente med at starte robotten – eller ved at starte med at klippe højt.

Sådan gør jeg:

  1. Gøder og giver kalk når jordtemperaturen når en 7-8 grader – og helst lige før regn (du kan tjekke jordtemperaturen i dit område hos Landbrugsinfo)
  2. Efter regnen starter jeg robotten op – og sætter den ca. 2 cm. over “sommerniveauet”.
  3. I små trin sætter jeg nu højden ned til “sommerniveau”

Jeg kan læse, at nogle starter op så snart der er sol og lidt varme (i 2021 = slut februar). Mens andre starter helt henne i april måned. Jeg ender nok et sted midt imellem.

Har du ikke fået købt en robot endnu?

Så læs vores hovedindlæg om 10 parametre du bør kende – før du køber en robotplæneklipper >

God fornøjelse 🙂

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Uvildig gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).