BEDST I TEST: Valg af robotplæneklipper (2022)

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Nyheder i 2022

Det meste af nedenstående indlæg omhandler 2021-modeller. Vi holder os opdateret på 2022 modeller – og opdaterer løbende derefter!

Kan vi overhovedet stole på de mange test på nettet?

Nej. Nogle af dem er helt sikkert baseret på reelle tests. Men desværre er  mange af dem såkaldte reklamesider, hvor indholdet blot er stykket sammen på tværs af flere hjemmesider. Så du skal læse om tests af robotplæneklippere med forbehold.

Vores egen erfaring med at købe en testvinder er ikke god. Vores første robot var en Robomow. Vi havde ingen erfaring på området, og købte derfor en testvinder hos Tænk. For os er det fortsat ubegribeligt, hvordan en Robomow kan vinde en sådan test…

Er en testvinder bedst på alle græsplæner?

Nej. Nogle robotter er gode i små komplicerede haver og andre kan tage de store “fodboldbaner”. Derfor kan du heller ikke blot tage en testvinder – og regne med, at den er bedst til netop din have.

Vi har ikke testet – men her er vores anbefaling!

Vi har ikke testet 10-20 maskiner på tværs af mærker. Vi er blot en husstand med erfaringer, som vi gerne vil dele med dig. Vi er ikke sponsoreret eller modtager penge/belønning fra et mærke.

Hvilken robot ville vi købe i dag – i 2022?

Der ser ikke ud til at ske ret meget nyudvikling i 2022-modellerne. Lidt flere “smart”-funktioner. Men ikke noget der ser ud til at revolutionere robotternes klippeevne og driftssikkerhed. Og i sidste ende er det de to vigtigste funktioner 🙂

Vi ville købe en robot med de egenskaber der er omtalt i denne video:

Tips til valg af robotplæneklipper

Se de bedste priser på populære modeller:

Hvilke 10 parametre skal du kigge efter?

Vi har lavet et indlæg med masser er videoer om de 10 parametre du skal kigge efter ved køb af en robotplæneklipper >

Test af robotplæneklippere på nettet

Der findes flere hjemmesider med test af robotplæneklippere på nettet. Her 3 eksempler på tests:

Magasinet Tænk – Test af robotplæneklippere

Den mest anerkendte er nok testen hos Magasinet Tænk. Problemet er blot, at den koster penge at læse. Og faktisk er vi også skeptiske, for vi købte en testvinder ved vores første robotkøb – og det var ikke et godt køb.

Roboteksperten – Test af robotplæneklippere

En webshop som Roboteksperten har en god beskrivelse af de enkelte mærker – med fordele og ulemper – læs testen på Roboteksperten (reklamelink). Kan man stole på Robotekspertens test? Ud fra vores erfaringer har de i hvert fald fanget mange af de samme ting, som vi også har med i vores vurdering af robotplæneklippere.

10-4 Byggemarked – Test af robotplæneklippere

Byggemarkedet 10-4 har også en test af robotplæneklippere på deres hjemmeside. Her får du de vigtigste egenskaber ved hver robot – og link til masser af andre tests af robotterne. Læs testen på 10-4 hjemmesiden (reklamelink).

YouTube

Køb din næste robot

Eksempler på webshops hvor du kan købe robotplæneklippere:

Læs mere

Se en oversigt over vores vigtigste indlæg om robotplæneklippere >

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).