TEST: Bedste robotplæneklipper (2020)

Hjemmesiden indeholder reklamelinks. Det betyder, at nogle af de eksterne links peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket. Tak til dig som handler via mine links – det giver mig en skilling og lyst til at dele mere uvildig viden med dig!

Kan vi overhovedet stole på de mange test på nettet?

Nej. Nogle af dem er helt sikkert baseret på reelle tests. Men desværre er  mange af dem såkaldte reklamesider, hvor indholdet blot er stykket sammen på tværs af flere hjemmesider. Så du skal læse om tests af robotplæneklippere med forbehold.

Er en testvinder bedst på alle græsplæner?

Nej. Nogle robotter er gode i små komplicerede haver og andre kan tage de store “fodboldbaner”. Derfor kan du heller ikke blot tage en testvinder – og regne med, at den er bedst til netop din have.

Vi har ikke testet – men er her vores anbefaling!

Vi har ikke testet 10-20 maskiner på tværs af mærker. Vi er blot en husstand med erfaringer, som vi gerne vil dele med dig. Derfor er vi også helt uvildige i vores anbefalinger.

Hvilken robot ville vi købe i dag – i 2020?

Vi ville købe en robot med de egenskaber der er omtalt i denne video:

Hvilke 10 parametre skal du kigge efter?

Vi har lavet et indlæg med masser er videoer om de 10 parametre du skal kigge efter ved køb af en robotplæneklipper >

Test af robotplæneklippere på nettet

Der findes flere hjemmesider med test af robotplæneklippere på nettet. Her 3 eksempler på tests:

Magasinet Tænk – Test af robotplæneklippere

Den mest anerkendte er nok testen hos Magasinet Tænk. Problemet er blot, at den koster penge at læse. Og faktisk er vi også skeptiske, for vi købte en testvinder ved vores første robotkøb – og det var ikke et godt køb.

Roboteksperten – Test af robotplæneklippere

En webshop som Roboteksperten har en god beskrivelse af de enkelte mærker – med fordele og ulemper – læs testen på Roboteksperten (reklamelink). Kan man stole på Robotekspertens test? Ud fra vores erfaringer har de i hvert fald fanget mange af de samme ting, som vi også har med i vores vurdering af robotplæneklippere.

10-4 Byggemarked – Test af robotplæneklippere

Byggemarkedet 10-4 har også en test af robotplæneklippere på deres hjemmeside. Her får du de vigtigste egenskaber ved hver robot – og link til masser af andre tests af robotterne. Læs testen på 10-4 hjemmesiden (reklamelink).Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).