Robotplæneklipper – elsker lyden at årets første klip

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Fantastisk lyd til årets første klip

Når robotten endelig kommer på græs, så er græsset typisk lidt langt. I år skete det den 8. marts. I nedenstående video kan du nyde lyden af græs der bliver klippet, men du overvejer om du skal nyde en kop kaffe eller hvad du nu har lyst til 🙂

Læs mere om robotplæneklippere

Her på siden har vi skrevet en masse om robotplæneklippere. Ikke mindst fordi vi selv har fornøjelsen af, at nyde gevinsterne med en robotplæneklipper.

Uha hvor kunne græsplænen tidligere irritere os. Det trængte til at blive slået. Vi havde ikke tid. Det så ikke godt ud i haven. Osv.

Nu er græsset bare slået. Vi skal ikke engang se på det, for det er mens vi er på arbejde. Så vi tænker nærmest ikke over det længere.

Læs mere om robotplæneklippere:

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Uvildig gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).