Spaghetti med kyllingekødsovs – mums

Hjemmesiden indeholder reklamelinks. Det betyder, at nogle af de eksterne links peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket. Tak til dig som handler via mine links – det giver mig en skilling og lyst til at dele mere uvildig viden med dig!

Kødsovs – med kylling!?

I aftes fik vi igen kødsovs med kylling. Du tænker sikkert…hvorfor ikke almindelig kødsovs?

Vi gør det ene og alene for klimaets skyld. At det så også smager fremragende – det gør jo ikke noget 🙂

Opskriften kommer her snart!

Læs mere om vores klimaprojekt >Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *