Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Hvilken robotplæneklipper passer til min have?

Jeg kan se, at mange i øjeblikket søger på sætningen “hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge”. Det er der ikke noget at sige til. De er blevet populære, folk gider ikke en larmende motorplæneklipper mere – og så er det forår!

Hvorfor skal du vælge en robotplæneklipper?

  • Du kan spare tid
  • Du får en flottere plæne
  • Det er bedre for klimaet – medmindre du i dag kører med håndskubber

Se oversigt over indlæg for dig der overvejer en robotplæneklipper >

Se vores video om sådan virker en robotplæneklipper >

Hvilken robot skal du så vælge?

Uha det er en regnskov af muligheder – sæt dig derfor lidt ind i en robots funktioner – og træf dit valg – eks ud fra:

  • Græsplænens størrelse
  • Plænens kompleksitet
  • Støjniveau
  • Driftssikkerhed
  • Omkostninger til vedligehold (ex nye knive)
  • mm.

Se vores indlæg om 10 parametre til valg af en robotplæneklipper >

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Uvildig gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).