Vegetar lasagne – mums!

Hjemmesiden indeholder reklamelinks. Det betyder, at nogle af de eksterne links peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket. Tak til dig som handler via mine links – det giver mig en skilling og lyst til at dele mere uvildig viden med dig!

Vegetar lasagne…ja det er muligt

I aftes fik vi igen vegetar lasagne. Du tænker sikkert…av av helt uden kød!? Ja, helt kødfri. Og det smager virkelig godt. Selv vores to børn kan lide det – men de kan bedre lide med kød.

Hvorfor vegetar lasagne? Vi gør det for at vi får mere grønt og så gør vi det for at reducere vores kødforbrug – klimavenlighed.

Beklager at billedet ikke blev så godt. Vi tager et nyt næste gang vi laver det. Ovenstående billede er resterne efter et døgn i køleskab… 🙂

Vi bruger opskriften fra GoCook – kan virkelig anbefales!Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).