Flyveforbrug i vores familie – flyskam reducerer omgående CO2-udledning med 12 ton/år

Hjemmesiden indeholder reklamelinks. Det betyder, at nogle af de eksterne links peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket. Tak til dig som handler via mine links – det giver mig en skilling og lyst til at dele mere uvildig viden med dig!

##
SE HER: Vi har en Facebook-gruppe for alle der interesserer sig for robotplæneklippere – bliv medlem >
##

Børnene indførte flystop – og de gamle gik med

Vi har to børn som pt. er hhv. 11 og 13 år. De har hørt meget om klima, miljø, CO2 osv. i skolen. Og det er også noget, som vi snakker om i hjemmet.

I 2019 satte de foden i. Nu måtte vi ikke flyve mere! Hidtil har vi fløjet en del – ikke meget, men gerne til De Kanariske Øer i uge 7, måske USA i sommerferien og sydpå igen i efterårsferien. Fede ture! Men også stærkt miljøbelastende ture.

Faktisk satte børnene ved foden i jorden i slutningen af 2018. På det tidspunkt var turen til Gran Canaria i uge 7 2019 allerede bestilt. Børnene var endda villig til at aflyse den ferie! Men det kunne vi ikke – jo, men så var pengene tabt. I stedet blev det vores sidste flyvetur! Ja, indtil flyindustrien har fundet et miljøvenligt alternativ.

I stedet søger vi nu mod Danmark og Europa. Det har åbnet vores øjne for mange steder, som vi kan besøge uden en masse rejsetid – og udledning af unødvendig CO2.

Samtidigt har vi allerede sparet mange penge. Så mange, at vi kan mærke det. I år sparede vi eks. 40.000 i uge 7…vi var i et Landal feriecenter i stedet for et hotel på Tenerife. Og i uge 42 var vi i sommerhus på Samsø (reklamelink).

Flystoppet er er del af vores “70% reduktion af CO2-udledningsprojekt” >

Begrebet flyskam er også ved at være et tema. Og i vores familie har vi rejst meget – jorden rundt mange gange. Men flyskammen har ramt os – og nu nyder vi lokale ferier!

##
SE HER: Vi har en Facebook-gruppe for alle der interesserer sig for robotplæneklippere – bliv medlem >
##

Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *