Flystop i vores familie – flystop reducerer omgående CO2-udledning med 12 ton/år

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Børnene indførte flystop – og de gamle gik med

Vi har to børn som pt. er hhv. 11 og 13 år. De har hørt meget om klima, miljø, CO2 osv. i skolen. Og det er også noget, som vi snakker om i hjemmet.

I 2019 satte de foden i. Nu måtte vi ikke flyve mere! Hidtil har vi fløjet en del – ikke meget, men gerne til De Kanariske Øer i uge 7, måske USA i sommerferien og sydpå igen i efterårsferien. Fede ture! Men også stærkt miljøbelastende ture.

Faktisk satte børnene ved foden i jorden i slutningen af 2018. På det tidspunkt var turen til Gran Canaria i uge 7 2019 allerede bestilt. Børnene var endda villig til at aflyse den ferie! Men det kunne vi ikke – jo, men så var pengene tabt. I stedet blev det vores sidste flyvetur! Ja, indtil flyindustrien har fundet et miljøvenligt alternativ.

I stedet søger vi nu mod Danmark og Europa. Det har åbnet vores øjne for mange steder, som vi kan besøge uden en masse rejsetid – og udledning af unødvendig CO2.

Samtidigt har vi allerede sparet mange penge. Så mange, at vi kan mærke det. I år sparede vi eks. 40.000 i uge 7…vi var i et Landal feriecenter i stedet for et hotel på Tenerife. Og i uge 42 var vi i sommerhus på Samsø (reklamelink).

Flystoppet er er del af vores “70% reduktion af CO2-udledningsprojekt” >

Begrebet flyskam er også ved at være et tema. Og i vores familie har vi rejst meget – jorden rundt mange gange. Men flyskammen har ramt os – og nu nyder vi lokale ferier!

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).