Batteri ud og i en Gardena robotplæneklipper

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Sådan tager du et batteri ud og i en Gardena robot

Jeg har lavet en video om at tage batteriet ud af en Gardena. Det er for at vise, hvad jeg gør i efteråret, når robotten skal ind på vinterhi.

Læs mere om at tage robotplæneklipper ind på korrekt vinteropbevaring >

Se video:

https://youtu.be/MnCkqds-oB8

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).