Målet er nået: 70%+ reduktion af vores CO2-udledning

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Vi har nået vores klimamål!

Vi satte os for et par år siden målet, at nå en 70% reduktion af vores CO2-udledning. For at se, om vi kunne nå målet, som folketinget satte, uden at vi skulle markant ændres vores livsstil. Og det kunne vi!

Læs mere om vores klimamål og opnåelsen af reduktionen på 70% >

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).