Et mobilhotel – kan give mere nærvær og kvalitetstid

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Hvad er et mobilhotel?

Et “mobilhotel” er ofte brugt i skoler, så børnene får fjernet fokus fra telefonerne – og bliver nærværende over for undervisning og deres kammerater.

Hvorfor ikke også derhjemme?

Vi har prøvet, at lave et mobilhotel i vores hjem. Det virker…lidt. Nogle gange bruger vi det selv (uden gæster) og nogle gæster er også gode til at bruge det.

Hotellet er lavet med en almindelig billedhylde.

Et hotel til vores “ensomhedsmaskiner”

Uanset har det en sjov virkning når folk kommer i vores hjem. “Hmmmm hvad er det…” og så læser de vores lille tekst – inspireret af Ghita Nørby.

Vi håber, at det er ok, at vi har brugt citatet “ensomhedsmaskiner” fra Ghita Nørby. Ellers sig til – så fjerner vi det straks her fra siden!

Mobilhotel til vores ensomhedsmaskiner

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).