Plastfri plastposer – ja tak – kan anbefale Maistic

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Plastfrie plastposer…

Vi så Maistic være på besøg i programmet “Løvens Hule” på DR1. Her hørte vi første gang om “de plastfrie plastposer”. Det passede perfekt i vores eget lille “klimaprojekt” i familien.

Vi har nu anvendt Maistic plastposer til vores husholdningsaffald i et par måneder. Ja, poserne er mere skrøbelige og faktisk har de også en holdbarhedsdato. Men set i forhold til, at vi kan fjerne plast fra vores affaldsposer, så lever vi meget gerne med ulemperne.

Vi har lært, at når vi anvender Maistic poserne, så skal man ikke fylde posen helt til kanten – hvis de også skal have knude på. For man kan ikke trække i poserne, som med almindelige plastposer. Så blot man husker dette, så er de meget anvendelige i brug.

Vi har købt poserne forskellige steder – både i butikker og på nettet. Senest købte vi online hos Økovejen (reklamelink). Hvis vi lige skal have nogle helseprodukter med – så køber vi hos Med24 (reklamelink) – de har solcreme, hudcreme og meget mere.

Læs mere om vores bæredygtighedsprojekter >

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).