Sparetip: Køb uoriginale tonere til din printer

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Overvej uoriginale tonere til din printer

Vi har både en blæk printer og en laserprinter. Ja, vi burde nok købe de originale tonere, men vi køber oftest kopi tonere hos Printerpatroner. De koster cirka det halve af originale og er endda, ifølge Printerpatroner, mere miljøvenlige end de originale.

Så overvej uoriginale printerpatroner fra Printerpatroner.dk (reklamelink).

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).