Sparetip: Bryg din egen specialkaffe – Caffe Latte, Chai Latte, Latte Macchiato…

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Underligt sparetip…

Dette er måske et lidt underligt sparetips. For en maskine til at brygge ovenstående koster. Og kaplers koster. Men hvis vi skal spare lidt penge – uden at droppe livskvaliteten, så kan en metode være at brygge specialkaffe selv.

Specialkaffe på gågaden løber op i pris…

Hvad betaler du ikke for en Latte Macchiato eller Caffe Latte i byen? Jo, det er hyggeligt på en café. Men hvis du blot napper 3 styk i snit per uge, så ryger det op på 150 kopper om året. Til…lad os sige 40 kr. stykket. Det bliver til 6.000 kr. på et år! Plus det styk kage eller lignende, som du lige napper med.

Alternativet er din egen maskine (og det er ikke dyrt)

Alternativet kunne være en maskine fra Nespresso, Dolce Gusto eller Senseo…der er flere. Vi har selv en Dolce Gusto. Det valg skyldes, at vi faktisk ikke drikker så meget kaffe. Vi vil hellere have eks. en Latte Macchiato (ok det er også kaffe) eller en varm kakao. Og det sidste kan børnene også lide. Og vi kan eks. ikke brygge kakao med Nespresso.

Så når vi er på gågaden – og bare har mega lyst til at smide os på en cafe, så evner vi – det fleste gange – at vente til vi kommer hjem.

Vores egne favoritter er Nesquick kakao, Latte Macchiato og Chai Latte. Til vores kaffedrikkene gæster har vi eks. Mollberg Kaffe – den kan mange godt lide.

Hvad koster hjemmebryg?

Hvis prisen for “gågade-kaffe” er 6.000 kr. om året. Hvad koster så kaffe derhjemme?

Når man har en maskine derhjemme, så får man nok mere end 3 stk. specialkaffe om ugen. Så lad os sige, at man (udover de alm. kopper kaffe) tager 1 kop om dagen.

Hvis det eks. skal være Latte Macchiato eller Chai Latte, så skal der to kapsler i vores Dolce Gusto maskine. Og 16 kapsler koster ca. 40 kr. Dvs. at hver kop – med to kapsler – koster 5 kr. stykket.

I alt løber det op i max. 2.000 kr. per år.

OK – vi bruger mere end…

OK indrømmet. Vi bruger mere end 2.000 kr. per år. For når vi har gæster, så får de ofte også en specialkaffe eller to. Så det løber op! Men det er da mega fedt, at kunne tage en god kop med en gæst.

Også udgift til en maskine

Ja, så skal du selvfølgelig købe en maskine. Vi købte også vores kaffemaskine hos Kaffekapslen (reklamelink). Og den var på tilbud inkl. 12 pakker kaffe. Og vores maskine har foreløbig klaret 4 år. Det eneste vedligehold er en gang afkalkning engang imellem. Og afkalkning klarer vi med eddike.

Kaffemaskine Dolce Gusto

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).