Sparetips – bryg din egen Caffe Latte, Chai Latte, Latte Macchiato…

Hjemmesiden indeholder reklamelinks. Det betyder, at nogle af de eksterne links peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket. Tak til dig som handler via mine links – det giver mig en skilling og lyst til at dele mere uvildig viden med dig!

##
SE HER: Vi har en Facebook-gruppe for alle der interesserer sig for robotplæneklippere – bliv medlem >
##

Underligt sparetip…

Dette er måske et lidt underligt sparetips. For en maskine til at brygge ovenstående koster. Og kablers koster. Men hvis vi skal spare lidt penge – uden at droppe livskvaliteten, så kan en metode være, at brygge specialkaffe mm. selv.

Hvad betaler du ikke for en Caffe Latte i byen? Jo, det er hyggeligt på en café. Men hvis du blot napper 3 styk i snit per uge, så ryger det op på 150 om året. Til…lad os sige 40 kr. stykket. Det bliver til 6.000 kr. på et år! Plus det styk kage eller lignende som du lige napper med.

Alternativet kunne være en maskine fra Nespresso, Dolce Gusto eller Senseo…der er flere. Vi har selv en Dolce Gusto. Det valg skyldes, at vi faktisk ikke drikker så meget kaffe. Vi vil hellere have eks. en Latte Macchiato (ok det er også kaffe) eller en varm kakao. Og det sidste kan børnene også lide. Og vi kan eks. ikke brygge kakao med Nespresso.

Så når vi er på gågaden – og bare har mega lyst til at smide os på en cafe, så evner vi – det fleste gange – at vente til vi kommer hjem.

Forudsætningen for, at hjemmet blot nogenlunde er lige så hyggeligt som på en café er selvfølgelig, at du har et godt hjørne i hjemmet eller i haven.

Vi har selv to maskiner fra Dolce Gusto. Én i køkkenet og én lille i campingvognen. Vi har købt begge maskiner og køber løbende vores kapsler hos Kaffekapslen (reklamelink)

Vores egne favoritter er Nesquick kakao, Latte Macchiato og Chai Latte. Til vores kaffedrikkene gæster har vi eks. Mollberg Kaffe – den kan mange godt lide.

##
SE HER: Vi har en Facebook-gruppe for alle der interesserer sig for robotplæneklippere – bliv medlem >
##

Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).