Opstart af robotplæneklipper efter vinterhi

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Opstart af robot efter vinterpause

Se hvordan jeg starter robotten op efter vinterpausen – se video.

Se link under video til tips til korrekt vinteropbevaring.

Vinteropbevaring af en robotplæneklipper

Se anden artikel for at se tips til korrekt vinteropbevaring af en robotplæneklipper >

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).