Fleksitar-projekt – ingen rødt kød og erstattet med kylling

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Fra rødt til lyst kød

I vores jagt på reduktion af vores CO2 udledning, har vi helt dropper rødt kød. OK vi får måske rødt kød 4-5 dage om året ifm. fester. Men herhjemme er det droppet.

I stedet laver vi flere vegetarretter helt uden kød og andre retter laves med kylling eller kalkun. Og det smager virkelig godt! Faktisk siger børnene eksempelvis, at de bedre kan lide kyllingefrikadeller end alm. frikadeller.

Tidligere spiste vi ca. 400 rødt kød per dag. I dag spiser vi i gennemsnit 200 gram kylling per dag. En CO2 reduktion fra 6,5 ton til 1,5 ton = 5 ton.

Læs om vores CO2-reduktionsprojekt >

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).