Fleksitar-projekt – ingen rødt kød og erstattet med kylling

Hjemmesiden indeholder reklamelinks. Det betyder, at nogle af de eksterne links peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket. Tak til dig som handler via mine links – det giver mig en skilling og lyst til at dele mere uvildig viden med dig!

##
SE HER: Vi har en Facebook-gruppe for alle der interesserer sig for robotplæneklippere – bliv medlem >
##

Fra rødt til lyst kød

I vores jagt på reduktion af vores CO2 udledning, har vi helt dropper rødt kød. OK vi får måske rødt kød 4-5 dage om året ifm. fester. Men herhjemme er det droppet.

I stedet laver vi flere vegetarretter helt uden kød og andre retter laves med kylland eller kalkun. Og det smager virkelig godt! Faktisk siger børnene eksempelvis, at de bedre kan lide kyllingefrikadeller end alm. frikadeller.

Tidligere spiste vi ca. 400 rødt kød per dag. I dag spiser vi i gennemsnit 200 gram kylling per dag. En CO2 reduktion fra 6,5 ton til 1,5 ton = 5 ton.

Læs om vores CO2-reduktionsprojekt >

##
SE HER: Vi har en Facebook-gruppe for alle der interesserer sig for robotplæneklippere – bliv medlem >
##

Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).