Sparetip: Køb brugt computer, tablet, mobiltelefon – refurbished – gode erfaringer

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Behov for ny computer – brugt?

Privat skulle vi bruge en ny computer til “de gamle”. Vi har altid haft Lenovo på arbejde, så vi ville gerne have en Lenovo. Men de er ret dyre som nye. Specielt hvis den lige skal have “slim-line”, SSD mm.

Vi havde godt hørt om “refurbished”. Dvs. at købe en brugt computer, som er blevet renset og nulstillet. Klar til ny brug!

Vi fandt en rigtig fin computer hos RefurbIT. Den kostede under det halve af den ny – og det er nu ca. 1 år siden. Og den kører max endnu! Så det kan virkelig anbefales! Også hvis I skal bruge en gamer PC til børnene eller en ekstra skærm.

I første omgang kan du jo bare lige lure på hvad

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).