Tage batteri ud af robotplæneklipper om vinteren

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Jeg tager batteriet ud af robotten om vinteren

Jeg har netop gjort vores robotplæneklipper klar til vinteren. I den forbindelse tager jeg batteriet ud af robotten, så det kan være inde i varmen om vinteren. Alle øvrige dele ryger ud i vores isolerede – men ikke opvarmede – redskabsrum.

Det er ret let at tage ud af en Gardena City 🙂

Se hvordan du tager batteriet ud af en Gardena robotplæneklipper >

Læs mere om robotter

Gå til vores hovedindlæg om robotplæneklippere – guide, tips m.v. >

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).