Naturlig og bæredygtig vaskemiddel

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Vi er skiftet til “Care by nature” vaskemiddel

Tidligere brugte vi Ariel og Omo vaskemiddel til tøjvask. Men efter at have set i det programmet “Løvens Hule”, så har vi afprøvet et vaskemiddel fra “Care by Nature”.

Det spændende er, at det ikke er vaskemiddel. Med kemi, mikroplast osv… Men baseret på et sæbebær! Og vi kan bare sige, at det virker! Vi bruger det ved alle vask.

Man putter 4-5 bær i en lille tøjpose og vasker med tøjet. Og bagefter tører man den lille pose med bær – og anvender igen. Op til 4-6 vaske holder det. Så skifter man bær – og starter forfra igen. En pose indeholder mange bær! Der står ca. 180 vaske på posen.

Ja, det koster godt nok ca. 150 kr. for en pose. Men det er billigt for de mange vaske – og mere bæredygtigt!!!

Hvor kan man købe Care by Nature?

Sidst købte vi i den lokale Rema1000.

Du kan også købe på Økovejen.dk’s hjemmeside >

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...