Søvnpres mod søvnproblemer

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Søvnproblemer – et kendt problem

Mange danskere kæmper med søvn. De bagvedliggende årsager kan være mange – stress, arbejde, parforhold, pengeproblemer osv.

Som udgangspunkt bør man altid sætte ind over for den bagvedliggende årsag. Men der er faktisk ét godt tip, som ofte kan hjælpe til en hurtigere proces.

Problemet kan nemlig også være, at årsagen faktisk er “væk”, men at man nu “frygter ikke at kunne sove”. Så snart man har ligget 5 min. i sengen, så begynder tankerne…gad vide om jeg får søvn i nat?

En metode kan være, at man sætter ind med søvnpres. Søvnpres handler om, at man presser søvnen ned til færre timer. Så hvis du normalt sover 7-8 timer hver nat, så sætter du det ned til eks. 6 timer. Og de 6 timer får du så regelmæssigt som muligt.

Om søvnpres:

  • Samme sengetid hver nat – hvis muligt
  • Pres din sovetid ned. Eks. på 6 timer. Og ikke noget med at sove ekstra – eks. en middagslur. Gå eks. i seng kl. 23 og stå op kl. 5.
  • Først efter 2-3 uger – hvor du har fået din søvn, så kan du gradvist måske øge søvnen lidt. Og kun i små skridt – eks. øge med 15 minutter. Men kun hvis du ikke får nok søvn. For måske får du nok søvn?
  • Hvis du fortsat kæmper med søvn og indsovning, så sætter du din tilladte sovetid yderligere ned…

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).