Sparetip: Klimatiltag er vores bedste sparetip!

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Sparetips – reduktion af CO2…

Siden vi satte ind på reduktion af vores klimaaftryk, så har vi sparet mange penge i vores familie.

Læs mere om vores bæredygtighedsprojekt i familien >

Klimatiltag som har reduceret vores omkostninger

Vi har indført mange tiltag som har givet os større økonomisk råderum:

  • Først og fremmest har vi sparet meget på vores flyveforbud – flystop. Tag bare vores sædvanlige tur hvert år i uge 7 til De Kanariske Øer. I stedet tager vi eks. i sommerhus (reklamelink) eller feriecenter. Netto sparer vi cirka 30.000 kr. hvert år – bare i uge 7. Så tænk på vores vaner med at tage til Nordnorge, USA eller Italien…
  • Et lille tiltag som en kompost og mere genbrug har reduceret vores behov for tømning af affald. Det sparer vi årligt 600 kr. på. Ikke meget, men lidt har også ret. Og så gavner det også klimaet ekstra, at skraldebilen ikke skal køre til os og flytte mere affald end nødvendigt.
  • Vi har reduceret vores forbrug af kød generelt – og specifikt rødt kød. I stedet spiser vi nu med mindre kød og ofte vegetarisk. Når vi køber kød, er det nu i stedet kalkun og kylling (det sidste fra Hopballe). Her sparer vi nok 100 kr. om ugen – eller ca. 5.000 kr. om året.

Der er sikkert flere steder vi har sparet. Vi skal nok prøve at supplere med flere eksempler.

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).