Hvornår skal en robotplæneklipper ind til vinteropbevaring?

Hjemmesiden indeholder reklamelinks. Det betyder, at nogle af de eksterne links peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket. Tak til dig som handler via mine links – det giver mig en skilling og lyst til at dele mere uvildig viden med dig!

##
SE HER: Vi har en Facebook-gruppe for alle der interesserer sig for robotplæneklippere – bliv medlem >
##

Hvornår skal en robot ind til vinteropbevaring?

Der er to grundregler:

  • Græsset holder op med at vokse, når jorden er under 7 grader varmt (se hvad temperaturen er i din have via link nedenfor)
  • Græsset holder op med at vokse, når det får frost (eks. om natten)

Som man kan se i diverse debatfora, så er der ikke helt enighed om, hvornår en robot skal ind til vinteropbevaring. Men følger du ovenstående to regler, så gør ikke noget galt.

Uanset bør du tage robotten ind til vinter, for batteriet har ikke godt af frost. Læs om vinterklargøring og korrekt vinteropbevaring af din robotplæneklipper >

Hos vinterklargøring og korrekt vinteropbevaring af din robotplæneklipper >

Læs mere om robotplæneklippere

##
SE HER: Vi har en Facebook-gruppe for alle der interesserer sig for robotplæneklippere – bliv medlem >
##

Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere uvildig viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).