Vinterklargøring af en robotplæneklipper

Hjemmesiden indeholder reklamelinks – peger på sider, hvor jeg får en lille procentsats, hvis du handler (din pris er ikke højere end normalt). Ingen indlæg er sponsoreret eller eksternt påvirket.

Eksempel på vinterklargøring af en robotplæneklipper – her en Gardena City

I denne video viser jeg, hvor jeg i år har gjort vores robot klar til vinteropbevaring. Der er forskel på, hvordan man skal gøre dem klar. Eksempelvis må man ikke bruge vand på alle robotter! Men overordnet er det samme mål – rengøring af robotten.

For nogle år siden havde vi en Robomow. Og jeg fik ikke taget skjoldet af robotten ifm. rengøringen. Det betød, at der var rester af græs under skjoldet. Det viste sig siden, at der levede en masse små hvide mider inde i dette græs. Det tog lang tid og lidt gift, at få den ren til foråret. Så en god rengøring kan anbefales!

Læs mere om klargøring af en robot til vinter – tidspunkt, huskeliste m.v.

Læs mere om vinterklargøring af en robotplæneklipper – rengøring, opbevaring, batteri m.v.

Video om vinterrengøring af en robotplæneklipper

Læs mere om robotplæneklippere

Sammenlign priser på populære robotplæneklippere

##
VORES FACEBOOK GRUPPER:
Reklamefri gruppe om robotplæneklippere – bliv medlem >
Gruppe for Familien Plus generelt – følg gruppe >


##
Tusind tak til dig, som handler via mine reklamelinks. Du betaler ikke ekstra – og jeg får en lille skilling. Det giver mig lyst til at dele mere viden med dig. Husk at ingen indlæg eller videoer er sponsoreret – og jeg er ikke påvirket af de hjemmesider jeg linker til (derfor er der ofte links til flere hjemmesider).